Meest gestelde vragen

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Vakantievierders die rond de vijver (blauwe zone, veld 2) staan parkeren de auto op de parkeerplaats aan het begin van de camping (laden en lossen op aankomst- en vertrekdag uitgezonderd). Vakantievierders op veld 1 kunnen hun auto naast hun kampeermiddel kwijt.

Is er Wifi aanwezig op de camping?

Ja, het hele kampeerterrein is voorzien van Wifi, voor de standaard internet dingen. Je kan niet streamen of geen zware bestanden downloaden.

Kan ik een voorkeursplaats aangeven?

Je kan een voorkeursplaats in een zone aangeven. We plaatsen je in de aangegeven zone, maar een plaats nummer is altijd onder voorbehoud.

Kan ik voor één nacht boeken?

Helaas is het niet mogelijk voor één nacht te boeken. Voor kamperen geldt een minimum verblijf van twee nachten. Je kan wel altijd last minute bellen of er een plekje vrij is voor één nacht.

Hoe lang mag je op onze camping kamperen?

We zijn echt een camping voor vakantievierders. Je kan maximaal 30 dagen bij ons vertoeven. Het is bij ons niet mogelijk om een seizoenplaats te boeken.

Hoe voldoe ik mijn betaling?

Na een boeking ontvang je een bevestigingsmail met een aanbetalingslink van 100% van je totale verblijfskosten.

Kan ik mijn vakantie annuleren?

Je kan tot een maand van te voren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum en op de dag van aankomst, betaal je bij annulering 100% van je totale verblijfskosten. Bij slechter weer, dus gewoon komen :). Denk dus goed na voordat je een boeking maakt :).

Zijn campers toegestaan op de camping?

Het terrein van de camping is niet geschikt voor grote campers. We hebben hier kleigrond waardoor het gras snel kapot gereden wordt. Campers tot een lengte van 6 meter mogen een plaats boeken op de gewone kampeerplekken. Voor grote campers hebben we twee camperplaatsen aan de linkerkant van de camping naast het P terrein. De ondergrond is grind.

Mag ik met een groep komen?

Nee, grote groepen kunnen niet boeken op onze camping, omdat de camping klein is. Als je met meerdere families komt, bel dan even, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat is de minimale leeftijd om te kamperen?

Wij zijn een camping voor volwassen en gezinnen met (kleinere) kinderen. Jongeren onder de 18 jaar mogen alleen op de camping verblijven indien ze samen met hun ouders zijn.

Is de camping geschikt voor mindervaliden?

Helaas zijn de sanitair voorzieningen van onze camping niet rolstoeltoegankelijk.

Op welke manier betaal je de stroom?

De kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van 6 Ampère stroom (max 1.380 watt), (blauwe CEE aansluiting). Tegen een extra vergoeding kan 10 Ampère stroom worden bijgeboekt. Iedere plaats heeft een meetsysteem. Gezien de gestegen energieprijzen hebben wij ervoor gekozen onze basisprijs exclusief stroomverbruik aan te bieden. Hierdoor betaal je alleen voor de stroom die je daadwerkelijk verbruikt. Wij berekenen daarom geen energietoeslag. Samen verbruiken wij hierdoor minder energie. Bij vertrek lezen we in het meetsysteem uit hoeveel stroom je verbruikt hebt. Je betaalt dus naar verbruik, wel zo fair. Stroomverbruik is € 0,50 per kWh.

Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen?

Sommige beveiligingsfilters zien een onbekende e-mail adres als onveilig. Hierdoor verdwijnt onze mail in je spambox. Onder instellingen kan je ons mailadres als veilig opgeven, zodat je geen berichtje meer van ons mist.

Is douche inbegrepen in de nachtprijs?

Nee, vanwege duurzaamheid hebben we muntkastjes. Per douchebeurt betaal je € 0,50.

Welk grondzeil mag ik gebruiken onder de voortent of tent?

Het is niet toegestaan plastic zeil of wegwerpplastic te gebruiken, i.v.m. het behoud van het gras. Gebruik speciale grondzeilen, zoals een eco-gronddoek of worteldoek.

Mag ik de barbecue aansteken op de camping?

Dit mag, maar houd rekening met elkaar en met het gras en de buren! De BBQ dient ten minste 30 cm boven het gras te zijn. Indien je een zware elektrische grill-BBQ hebt, check dan of dit kan met je ampère keuze (6 Ampère is 1.380 Watt en 10 Ampère is 2.300 Watt).

Mag ik een kampvuur maken of een vuurkorf aansteken?

We hebben een speciale plaats voor een gezamenlijk kampvuur. Regelmatig maken wij daar een kampvuur, maar als je daar zelf het vuur wilt aansteken mag dat. Brandhout is te koop bij de receptie. Wil je een vuurtje maken op je eigen kampeerplek? Dat kan, doe dit altijd op verantwoorde wijze en in een vuurschaal. Een vuurkorf is niet toegestaan i.v.m. vallende houtskool. Zorg bij hitte voor bescherming van de grasmat. Stook een goed heet vuurtje en voorkom te veel rookontwikkeling voor de buren. Vuurtrommels die het gras niet beschadigen, kan je bij de receptie huren.

Kan ik vuile kleren wassen?

Ja, we hebben een wasmachine en droger tegen betaling van € 4,50.

Kan ik vissen in de vijver?

De vijver is een speelvijver. Er zwemmen geen vissen in de vijver.

Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?

Op 4 km afstand zijn in Lienden de Jumbo en Aldi. Op hetzelfde winkelcentrum terrein zijn ook andere winkels te vinden zoals enkele speciaalzaken, een Hema en Kruidvat.

Camping Stad en land

Judith en Michiel

Spilbergen 6

4032 NW Ommeren

KvK: 87386860

Tel: +31 (0)344-785 277

welkom@campingstadenland.nl

© copyright 2024 Camping Stad en Land
Webdesign: Miek.Designs