Relaxed verblijf

Huiskamer

Spelletjes spelen, relaxen bij de haard of kletsen met de andere gasten: onze huiskamer ligt aan het dorpsplein van de camping.

Buiten terras

Zoek een plekje op het terras van ons dorpsplein. In de zon of juist onder de schaduw doeken is het gezellig zitten.

Zandstrandje

Scheppen, rollen in het zand, spelen in het water: genoeg vertier voor kleine waterpiraten.

Spelletjeskast

Wie wint er? Een kast vol spelletjes staat op jullie te wachten. Ook vind je in de minibieb ruimte een pooltafel voor de volwassenen.

Minibieb

Boek vergeten? Leen een boek, installeer jezelf in een van de hangmatten en kom er voorlopig niet meer uit. Boeken ruilen mag ook.

Kampvuur

Staren in een vuurtje, marshmallows, gitaar of mooie verhalen: bij vakantie hoort een kampvuurtje. Geregeld steken wij het vuur aan.

Modderkeuken

Kliederen met potten en pannen, wij zorgen voor de modder, de mini-chefs voor de gerechten.

Jeu de boules baan

Balletjes gooien? Midden op de camping ligt de jeu de boules baan, voor jong en oud met of zonder frans wijntje.

Fijne omgeving

Fietsen

De camping ligt aan een fietsknooppuntenroute en staat bekend om zijn fruitboomgaarden, uitgestrekte vergezichten, pontjes en dijken.

Wandelen

Wandelen langs de prachtige landgoederen, kastelen, uiterwaarden en de Utrechtse Heuvelrug. Pak een zonnig terrasje in een van de pittoreske dorpjes.

Bloesemperiode

De warme lentezon doet haar werk. Verdwaal tussen de kleurrijke bloemetjes, de beroemde Appeldijk. De beste maanden zijn vanaf half april t/m mei.

Karakteristieke dorpjes

In de omgeving zijn karakteristieke dorpjes en stadjes te bezichtigen: Buren, Zoelen, Rhenen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Culemborg, Amerongen.

Buren

De parel van de Betuwe, ontdek het pittoreske historische stadje Buren. Heerlijk struinen door de kleine straatjes en genieten van kunst en cultuur.

Rhenen

Uniek gelegen tegen de berg, omgeven door het groen. Rhenen is een fantastische oude stad voor jong en oud!

Dierenpark

Op 10 km van de camping vind je Ouwehands Dierenpark. Maak kennis met veel verschillende dieren of slinger zelf door de speeljungle.

Beldert Beach

Op 4 km afstand ligt de recreatieplas “de Beldert”. Strand, zwemmen, rijden met een tuktuk, een mega glijbaan. Een heerlijk dagje vertier aan het water.

Wipe-out

Actie! Crash, BAM! Het enige echte Wipe-out parcours van Nederland. Leuk voor het hele gezin, vrienden of voor de vaders op de camping.

Eiland van Maurik

Recreatiepark Het Eiland van Maurik is een waterparadijs. Er is van alles te doen: zwemmen, zonnen, kanoën, zeilen, suppen, waterskiën, vissen, sloep huren.

Musea

Cultuur snuiven? Dat kan zeker in onze omgeving: Flipje & streekmuseum in Tiel, Museum Buren en Oranje, Kasteel Amerongen en veel meer…

Suppen