Ontmoeten

Spelen

Aanschuiftafel

Huiskamer

Over ons

Spelen

Niks leuker dan de hele dag buiten ravotten en met rode konen tevreden in slaap vallen. Kinderen mogen bij ons samen de wereld ontdekken. Zoals kliederen in de modderkeuken met de andere petit chef-koks, stampen en verkoelen in de speelvijver met zandstrandje, waar natuurlijk een zandfort niet kan ontbreken. Naast het dorpsplein is een houten huisje. Inderdaad niet ver van het terras, zodat jong kan genieten, terwijl oud dat ook doet op het terras met een bak koffie (en ondertussen een oogje in het zeil houdt).

Aanschuiftafel

Samen eten, nieuwe mensen ontmoeten: regelmatig organiseren we aanschuifdiners. Pizza’s uit eigen houtoven die je zelf kunt beleggen, paella, BBQ of een mosselavond. Vega, dieetwensen: we horen ze graag! Opgeven kan bij de receptie.

Dorst? In onze zelfbedieningskoelkast staat altijd een lekker koud drankje te wachten. Alleen even turven op het lijstje als je iets gebruikt. In seizoen 2024 hebben we samen met Brouwerij de Betuwe ons eigen speciaal biertje gebrouwen, Oogappel, van Camping Stad en Land.

Dorpsplein & Huiskamer

Het hart van de camping is het Dorpsplein en de Huiskamer. Neem plaats op de loungebank of hangmat, geniet van het zonnetje of speel een spelletje aan de picknicktafel. Op het Dorpsplein vinden de zomerse aanschuifavonden plaats, lekker aanschuiven en nieuwe vrienden maken. Bij slechter weer, is de Huiskamer een ontspannen plek om te vertoeven. Samen een potje tafelvoetbal spelen of onderuit gezakt bij de haard een boekje te lezen. We hebben ook een campinggitaar in de Huiskamer, dus als je kan spelen, pak deze gerust en laat mensen meegenieten :). Een must voor bij een kampvuur!

Over ons

Op zoek naar avontuur, genieten van het leven en nieuwe mensen ontmoeten: dat zijn wij Judith, Michiel en ons zoontje Foss (6 jaar) ten voeten uit. Het avontuur bracht ons naar de mooie Betuwe, naar Camping Stad en Land. Judith, werkzaam in de evenementen- en communicatiebranche, droomde al vanaf jong meisje over een eigen camping. Michiel (fusie- en overname specialist) surfte de wereld rond en samen zagen ze de mooiste droomplekken. Ooit een dag, zeiden we tegen elkaar, maken wij ook zo’n mooie droomplek. Een plek waar levensgenieters hun vakantie vieren, komen relaxen, en avonturen beleven in de natuur. Na wat verkenningen vonden wij in september 2022 een fantastische locatie in de Betuwe, na 15 jaar in het stadje Utrecht te hebben gewoond. Waarom? Waarom ook niet, zeiden we tegen elkaar! We doen het gewoon. We hebben tot de opening in april 2023 heel veel geklust, gesloopt en opgebouwd, samen met vrienden en familie, om er een plek van te maken waar we van dromen. Een plek tussen de fruitbomen, met een vleugje stadse fratsen, die we de komende jaren steeds weer een beetje mooier gaan maken.

Waar vreemden vrienden worden

Kopje koffie of wijntje samen met je camping buren.

Camping Stad en land

Judith en Michiel

Spilbergen 6

4032 NW Ommeren

KvK: 87386860

Tel: +31 (0)344-785 277

welkom@campingstadenland.nl

© copyright 2024 Camping Stad en Land
Webdesign: Miek.Designs